menu_nl

Offertes

Onze offertes zijn vrijblijvend en gratis. Zij geven u de nodige informatie in verband met prijzen en voorwaarden. Wilt u een prijsindicatie, dan gelden onze tarieven zoals opgelijst in de rubriek ‘Tarieven’.

Vertalingen

Voor vertalingen hangt de prijs af van de bron- en doeltaal (meestal verschilt de woordlengte tussen taalparen), het soort tekst, de deadline, de taalkundige kwaliteit van de brontekst en het te vertalen volume. De offerte zal u een richtprijs kunnen geven, maar is niet bindend. De uiteindelijke (te factureren) prijs wordt berekend op basis van het effectief vertaalde volume in de doeltaal.

Voor grote vertaalopdrachten (vanaf 5000 regels) zijn kortingen mogelijk.

Wilt u een prijsofferte? Stuur een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met de te vertalen tekst en vermeld duidelijk contactgegevens, bron- en doeltaal en deadline. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

Redactie/tekstrevisie

Om beter te kunnen inspelen op uw verwachtingen en wensen, maken we voor schrijfprojecten het best vooraf een afspraak. Bel ons op +32 3 488 42 40 of +32 472 75 20 68, of stuur ons een e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Voor tekstrevisie kunt u ons de te reviseren tekst elektronisch bezorgen, en wij maken een schatting van het aantal uren nodig voor de opdracht.

 

te:ma = tekst op maat

 
Kaart-lezend-vrouw-met-2-ki-1